(VIDEO) Ronaldo navijače iznenadio novim izgledom: ‘Uspjeh u životu se ne mjeri onim što postignete’

Foto: Snimka zaslona

Zvijezda Juventusa i portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo predstavio je danas novi imidž te je mnoge iznenadio svojim novim izgledom. Iako su na razne akrobacije njegovi navijači već navikli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

“El éxito en la vida no se mide por lo que logras, sino por los obstáculos que superas” 😉💪🏽

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Naime, Portugalac je u prošlosti bio poznat po brojnim zanimljivim frizurama, ovog je puta odlučio otići korak dalje te je odlučio skratiti kosu gotovo do kraja te se svojom novom frizurom pohvalio na Instagramu uz zanimljivu poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uspjeh u životu se ne mjeri onim što postignete, već preprekama koje prevladate”, poručio je Cristiano Ronaldo uz snimku s treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.