Ronaldo ponovno pokazao klasu, Portugal će na Euru biti jako opasan

epa11398426 Portugal player Cristiano Ronaldo reacts during the international friendly soccer match Portugal vs Croatia, in Oeiras, Portugal, 08 June 2024. EPA/RODRIGO ANTUNES

I dok je Hrvatska u prijateljskoj utakmici u Lisabonu pobjedom 2:1 bacila jaki Portugal na koljena Irska to ni blizu nije bila u stanju. Naime, u posljednjoj pripremnoj utakmici za Euro reprezentacija Portugala na domaćem terenu u Aveiru svladala je uvjerljivo Irsku sa 3:0 (1:0). Portugal je tako pokazao svoju snagu taman na vrijeme kako bi donekle oprali poraz od Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo kako je za Portugal nastupio i legendarni Cristiano Ronaldo te je postigao dva gola i još jednom pokazao nevjerojatnu klasu. Naime, prvi pogodak na susretu zabio je Joao Felix (18), u drugom dijelu na scenu je stupio bivši suigrač Luke Modrića iz Reala Ronaldo s dva gola, u pedesetoj te šezdesetoj minuti. Sa ova dva gola Cristiano je srušio svoje rekorde u dresu reprezentacije. Naime, zabio je 130 golova i to u također rekordnih 207 nastupa. Ni legendarni Eusebio to nije imao.

Podsjetimo, Portugal će na Europskom prvenstvu igrati u skupini F, prvi suparnik bit će mu Češka 18. lipnja. Slijedi susret protiv Turske 22. lipnja, dok će u 3. kolu igrati protiv Gruzije 26. lipnja. Naravno, iz svega što se vidi Portugalci su apsolutni favoriti svoje skupine, i ne samo kad je skupina u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.