Ruska središnja banka najavljuje kovanicu od pola rublja, ako Rusi pobjede Hrvatsku i uđu polufinale Svjetskog prvenstva

Foto: fah

Ruska središnja banka najavila je da će izdati kovanicu od jedne polovine rublja, ako ruska reprezentacija uđe u polufinale Svjetskog prvenstva u nogometu, objavila je u četvrtak ruska novinska agencija Tass.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovarajuća poruka o tome objavljena je na stranici Ruske središnje banke na Twitteru.

“Ako ruska reprezentacija ode u polufinale, izdat ćemo novčić od pola rublja. Navijajmo za naše!”, kaže se u poruci.

Uz poruku je priložena preliminarna skicu novčića. Na jednoj strani označena je vrijednost – “1/2” uokvirena natpisom “Svjetsko prvenstvo FIFA 2018 u Rusiji”. Na poleđini kovanice grb je Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentari twita su razni, no i vrlo kritični. Evo nekih:

“Pa čime se vi to bavite, tupani?”; “To znači, ne vjerujete (u prolaz Rusije).”; “A ako prođemo u finale, hoćete li izraditi kovanicu od 1 rublja?”; “Aha, s time ćete isplaćivati mirovine?”; “Računate da nećemo proći. Zašto? Zato što niste ruska banka?”; “Ekipi u tvornicama draža bi bila od 15 rubalja” itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.