Salihamidžić nakon velikog poraza: ‘Apsolutno sam šokiran’

epa07086612 Bayern Munich's director of sport Hasan Salihamidzic (C, down) the former chairman of the board of directors of Volkswagen AG, Martin Winterkorn (R), and Bayern Munich's head coach Niko Kovac (L, up) during the Euroleague basketball match between FC Bayern Munich and Anadolu Efes Istanbul in Munich, Germany, 11 October 2018. EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

U Bayernu su razočarani nakon velikog poraza koji je upisan u Mönchengladbachu u ogledu 2. kola DFB Pokala u kojem je Borussia svladala Bayern 5:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Apsolutno sam šokiran. I ja i svi ostali. Ovo je bio potpuni raspad sistema”, u prvi trenutak je njemačkim novinarima rekao Hasan Salihamidžić, sportski direktor bavarskog kluba.

“Jednostavno se uopće nismo upalili u ovoj utakmici. Nismo se niti pojavili na terenu. Pogotovo to mogu reći za prvo poluvrijeme u kojem smo baš sve napravili loše, odnosno nismo napravili ništa. U prvom dijelu nismo dobili ni jedan jedini duel. Užas”, komentirao je Salihamidžić.

“Dogodilo se kolektivno propadanje u crnu rupu i sve što je moglo krenulo je nizbrdo. Nadam se da će ovo biti samo izolirani slučaj”, zaključio je Salihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.