Zbog proboja koronavirusa u momčad Osijeka, upitan derbi na Rujevici

Foto: fah

Prema rasporedu, nogometaši Rijeke u nedjelju 31. listopada dočekuju Osijeku u sklopu 14. kola Prve HNL, ali prema neslužbenim informacijama HRT-a utakmica je pod upitnikom zbog proboja koronavirusa u momčadi Osječana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, četiri igrača prve momčadi Osijeka je pozitivno na koronavirus, a još ih nekoliko osjeća simptome bolesti, a također zaraženih ima i u drugoj ekipi, točnije njih sedam. Očekuju se rezultati testiranja preostalih igrača.

Nogometaši Osijeka prošlog su vikenda, točnije 23. listopada igrali protiv Hrvatskog dragovoljca, a prije dva dana su gostovali kod Rudeša u hrvatskom Kupu te je postojala velika mogućnost širenja zaraze na putu.

Dodajmo kako je jučer utakmica 11. kola Druge HNL između Intera i Osijeka II, koja je trebala biti odigrana u petak, 29. listopada, s početkom u 17 sati, odgođena je zbog zaraze koronavirusom igrača Osijeka II, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.