Sammir: Planiram ostati do kraja ovog trogodišnjeg ugovora u Maksimiru

Foto: Instagram

Sammir je na pripremama s Dinamom, ali radi po posebnom programu – prvi dan je na večernjem treningu nizao krugove oko igrališta s Benkovićem, drugi dan je jutarnje vježbanje odradio u teretani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trenirao sam puno u Brazilu, ali sam, tih dva mjeseca nakon povratka iz Kine. Kondicijski trener iz Brazila mi je napravio program po kojem sam radio. No kad sam se vratio u Kinu, zbog pregovora s klubom o raskidu, nisam trenirao uopće”, kaže Sammir za Sportske novosti.

O životu u Kini kaže: “Trebalo se naviknuti na sve što nama nije normalno. Više sam bio na relaciji kuća-trening, trening-kuća, jer tamo baš nema života. To (Nanjing) je grad od osam milijuna stanovnika.”

“Oni tamo imaju više snage, ne znam zašto. No, tehnički su lošiji od nas i onda prevladava samo trka. Taktički napreduju, strani treneri i igrači im podižu kvalitetu igre”, kaže o njihovoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedino se još nakon Dinama vidim u Brazilu. Tamo još nisam profesionalno igrao i to si još želim. U Europi ne bih išao više nikamo. Planiram ostati do kraja ovog trogodišnjeg ugovora u Maksimiru”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.