Sandra Perković dvoranska prvakinja Hrvatske u bacanju – kugle

Sandra Perković je postigla svoju prvu ovogodišnju pobjedu, i to u bacanju kugle na seniorskom dvoranskom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša najbolja atletičarka slavila je s hicem od 15,21 metara u njezinoj “rezervnoj” disciplini, a Perković će već u nedjelju otići na pripreme u Medulin, dok će joj prvo natjecanje u njezinoj disciplini biti prvenstvo Hrvatske u bacanju diska u Splitu.

Najuspješnija pojedinka bila je danas Andrea Ivančević koja je osvojila dva naslova prvakinje Hrvatske i to na 60 m i 60 m prepone, a tome je dodala i novi dvoranski rekord Hrvatske na 60 m prepone 8,15. Andrea je već u kvalifikacijama trčala samo stotinku slabije od rekorda – 8,17 da bi u finalu bila stotinku brža od dosadašnjeg rekorda. Na 60 m Andrea je istrčala 7,46 u finalu.

U ženskom skoku u dalj jedina je preko 6 m skočila pobjednica Marija Gredelj – 6,09 m, a u skoku u vis u odsutnosti naše dvije najbolje visašice uvjerljivo je pobijedila Lucija Zubčić sa 1,83. U muškoj konkurenciji najraspoloženiji su danas bili skakači u dalj. Najbolji od njih bio je Dino Pervan kojem je nedostajao tek 1 cm do 8 m skočivši 7,99 m. U skoku u vis pobijedio je Paolo Lazarić izjednačivši juniorski dvoranski rekord Hrvatske s preskočenih 2,11 m.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbrži na 60 m bio je danas Zvonimir Ivašković sa 6,77.U skoku s motkom Ivan Horvat je skakao tek da bude prvi i preskočio za njega skromnih 4,90 m.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.