Sara Kolak nakon rekorda mitinga: ‘Želim na OI otići opuštena, samo da budem zdrava i ulovim ritam natjecanja’

Zagreb, 03.09.2019 - Međunarodni IAAF atletski miting u Zagrebu - 69. memorijal Borisa Hanžekovića na stadionu Mladosti u Zagrebu. Na slici Sara Kolak i njezin novi trener Andreas Thorkildsen. foto HINA/ Damir SENČAR/ ml

Aktualna olimpijska pobjednica u bacanju koplja Sara Kolak odnijela je pobjedu na međunarodnom atletskom mitingu IAAF World Challenge Zagreb s rezultatom 66.42 što je novi rekord mitinga, Sarin najbolji rezultat ove sezone i šesti u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odlično se osjećam, sretna sam zbog rezultata i pobjede, sada mogu na svjetsko prvenstvo u Dohu sa smiješkom”, rekla je Kolak.

“Drago mi je što sam odlično odradila prva tri hica. Poklopili su se neki detalji na kojima smo radili. Ušla sam u natjecanje kako treba”, poručila je.

Najviše voli nastupati pred domaćom publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam puno prilika nastupati u Hrvatskoj. Na tribinama je bila moja obitelj i prijatelji, drago mi je i zbog klinaca koji su došli zbog nas”, poručila je.

Priznaje i kako stalno misli o Olimpijskim igrama.

“Čim su završile OI u Riju počela sam razmišljati o Tokiju. Sva ova natjecanja su kvalifikacije za Tokiju. Želim na OI otići opuštena, samo da budem zdrava i ulovim ritam natjecanja”, istaknula je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.