Senzacija Slaven Belupa: Evo kakve su reakcije!

Foto: fah

Slaven Belupo priredio je senzaciju pobjedivši Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitam svojim igračima na hrabrosti, borbenosti i htijenju, protiv momčadi koja je u Splitu favorit, pogotovo kad dolazi iz serije pozitivnih rezultata. Govorio sam svojim igračima da su tradicije tu da se ruše, i danas smo pokazali da to možemo i napravit. Ali ja to želim pokazivati u kontinuitetu, da u kontinuitetu izgledamo kao momčad”, rekao je trener Tomislav Ivković.

“Čestitam svojim igračima na hrabrosti, borbenosti i htijenju, protiv momčadi koja je u Splitu favorit, pogotovo kad dolazi iz serije pozitivnih rezultata. Govorio sam svojim igračima da su tradicije tu da se ruše, i danas smo pokazali da to možemo i napravit. Ali ja to želim pokazivati u kontinuitetu, da u kontinuitetu izgledamo kao momčad”, poručio je, prenosi 24sata.

“Čestitam Slavenu na pobjedi i tri osvojena boda. Znali smo da nas čeka ekstra defenzivan protivnik, protivnik koji će nas čekati iz kontre, i koji teško prima gol. U prvom poluvremenu nije bila kvalitetna energija koja nam je trebala, imali smo i dva-tri igrača ispod razine koja je potrebna da bi zabili gol, pokušali smo mijenjati u poluvremenu i energiju i kvalitetu organizacije igre, ali se nismo uspjeli nametnuti u zadnjoj trećini. Golom i crvenim kartonom kompromitirali smo i na koncu izgubili utakmicu”, rekao je trener Željko Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svakoj seriji dođe kraj, a na nama je da izanaliziramo i vidimo zašto se nismo uspjeli kvalitetnije nametnuti, bez obzira što je posjed lopte bio visok, i da to popravimo u narednim utakmicama….”, poručio je.

“Osobno nikad nikoga ne podcjenjujem, to nije moj način razmišljanja, i što se tiče igrača i pripreme za utakmicu, to je bilo dobro. Imali smo par njih koji danas nisu bili pravi, a je li to bio psihološki problem na osobnoj razini, to ćemo izanalizirati. Nismo do kraja bili pravi, ali nismo ih podcijenili”, rekao je na pitanje jesu li podcijenili Slaven Belupo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.