Skelin: Moj ciklus je završen i sada su sve karte na stolu

Foto: fah

Hrvatska košarkaška reprezentacija u Zadru je u sklopu 4. kola skupine D kvalifikacija za SP 2019. godine svladala Nizozemsku 82:78.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Počeli smo dobro i to je trajalo jedno vrijeme, ali nikako da prelomimo utakmicu. U trećoj četvrtini smo potpuno izgubili ritam. Možda je malo glupo reći, ali mi konstantno nemamo ni sreće. Danas je skok bio ključ jer čim smo ga izgubili našli smo se u problemima”, rekao je hrvatski izbornik Ivica Skelin.

“Sada više ne ovisimo sami o sebi, ali smatram da treba ići na pobjede do kraja i da je plasman dostižan. Vidjet ćemo kako će Talijani odigrati”, dodao je.

“Mi promašimo slobodna bacanja kad je bilo najbitnije. Što reći… Moramo biti koncentriraniji. Krivice apsolutno ima i na mojoj strani. Da sada počinjem utakmicu i mogu vratiti vrijeme neke stvari bih napravio drugačije. Ja sam vodio ovu reprezentaciju i svjestan sam odgovornosti. Moj ciklus je završen i sada su sve karte na stolu”, dodao je.
Najviše je istaknuo Uljarevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponosan sam na tog dečka. On nam je praktički prvi play”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.