Slaven Bilić nije ‘osvetnički’ raspoložen: ‘Nikada neću zaboraviti Payetove odlične partije i želim mu sve najbolje’

Foto: fah

Iako su navijači West Hama ljuti na Dmitrija Payeta koji je napustio “čekičare”, trener Slaven Bilić želi se sjećati samo dobrih dana i odličnih igara francuskog veznjaka, objavili su u srijedu britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Payet je inzistirao na odlasku iz West Hama i od polovice siječnja uopće nije igrao za “čekičare”. Na početku klub je odbijao mogućnost transfera, ali predzadnjeg dana zimskog prijelaznog roka Payet se vratio u Marseille, iz kojeg je prije godinu i pol došao u “čekičare”, a transfer je bio vrijedan 25 milijuna funti.

“Bilo je očito da će otići i željeli smo postići najbolju moguću odštetu. Prošle sezone bio je briljantan i želim mu zahvaliti na svemu što je učinio za klub. Sretan sam i ponosan na to što su njegovi suigrači u klubu i moj stručni stožer napravili da bude tako uspješan. To je odlična priča za West Ham, Premier ligu i francusku reprezentaciju”, izjavio je Slaven Bilić.

Svojim ponašanjem Payet je navukao na sebe bijes navijača West Hama, koji su se nadali da će se ispričati, ali to se nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrači stalno preleze iz kluba u klub i ne bih rekao da se trebaju zbog toga ispričavati. Vratio se u Marseille, to je bila njegova želja. Trenutno su navijači ljuti na njega, ali kad to prođe vjerujem da će ga pamtiti kao jednog od najvećih koji je igrao za West Ham. Nikada neću zaboraviti njegove odlične partije i želim mu sve najbolje u nastavku karijere”, dodao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.