Slavni Nizozemac o kapetanu Vatrenih, Luki Modriću: ‘U TOP 5 najboljih je na svijetu’

Foto: fah

Bivši nizozemski reprezentativac, Rafael Van der Vaart, s kapetanom hrvatske reprezentacije, Lukom Modrićem, igrao je u Tottenhemu i to dvije godine. Luka i Rafael igrali su zajedno od 2010. do 2012. godine. U intervjuu za Football.ua slavni Nizozemac govorio je, između ostaloga, i o tome kakav je dojam na njega ostavio kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, koji je proglašen za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji. Vatreni su, podsjetimo, osvojili drugo mjesto, u finalu SP-a pomalo nesretno izgubili su od Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati Nizozemac tvrdi kako u vrijeme dok je igrao s Lukom nitko nije mogao naslutiti da će postati svjetska klasa, kao i velški nogometaš Gareth Bale, s kojim je također u tom vremenskom razdoblju dijelio svlačionicu.

“Tada se nije moglo osjetiti da će njih dvoje postati najveće zvijezde Reala. Ali ne čudi me da im ide ovoliko dobro. Osobno sam uvidio da se radi o vrsnim igračima, ali od onda su napravili ogroman napredak i sada su u top 5 najboljih na svijetu”, kazao je bivši reprezentativac Nizozemske te se ipak na kraju i našalio:

“Kada me god netko pita za njih, kažem im da postali najbolji na svijetu jer su trenirali sa mnom!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.