Službeno predstavljanje se čeka: Vedran Ćorluka oduševljen mogućim izgledom hrvatskog dresa za Svjetsko prvenstvo…

Foto: fah

Vedran Ćorluka oporavlja se i bit će spreman za Svjetsko nogometno prvenstvo koje se ove godine igra u Rusiji. Malo tko je toliko nedostajao Vatrenima u kvalifikacijama kao Vedran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da sjajni hrvatski obrambeni nogometaš Vatrenih jedva čeka Svjetsko prvenstvo i povratak u ”vatreno društvo” potvrđuje objava s njegovog Instagram profila. Naime, Vedran je na svom Instagramu podijelio koncept hrvatskog dresa za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Hrvatski obrambeni nogometaš je podijelio fotografiju iza koje stoji autor te vlasnik stranice Football Kit studio

Ugodno je, priznaje, iznenađen izgledom dresa u kojem bi hrvatski reprezentativci mogli zaigrati na najvećoj nogometnoj smotri ove godine.

Foto: Instagram

“Ugodno sam iznenađen. Hvala vam na ovom umjetničkom dijelu. Nastavite s dobrim radom. Svaki vaš dizajn je stvarno nevjerojatan”, napisao je Ćorluka ispod fotografije svog dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li doista, do detalja, hrvatski dres na SP-u izgledati tako tek će se vidjeti. No, velika vjerojatnost postoji s obzirom kako se službeno predstavljanje nove kolekcije dresova za SP tek čeka.

Naime, HNS je ne tako davno na svojim službenim stranicama izdao priopćenje u kojem se ograđuje od svih eventualnih mogućih dizajnova dresova, ne žele se istrčavati prije službenog predstavljanja, što je i logično.

“Hrvatska nogometna reprezentacija nastupit će na svjetskoj smotri u Rusiji iduće godine u novoj garnituri, no ilustracije koje su proteklih dana objavljene u pojedinim medijima ne predstavljaju dres koji će Vatreni tada nositi. Stvarni hrvatski dres za Svjetsko prvenstvo moći će se vidjeti isključivo na službenom predstavljanju, koje će u dogovoru s tehničkim partnerom HNS-a, Nikeom, biti održano u proljeće 2018. godine”, poruka je iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.