Southgate hvali Vatrene: ‘Nakon Španjolske je svima jasno da Hrvatska ima brzinu više, ima nešto jače’

Foto: fah

Hrvatska i Engleska sutra u 15 sati igraju na Wembleyu. Poštovanje je, čini se, obostrano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije mjesec dana odigrali smo u Hrvatskoj utakmicu iza zatvorenih vrata, na praznom stadionu. I bili smo bolji. Ali nakon Španjolske je svima jasno da Hrvatska ima brzinu više, ima nešto jače u odnosu na ono što je pokazala u zadnjoj međusobnoj utakmici”, rekao je Gareth Southgate, prenose Sportske novosti.

Meni je bitno da smo nešto naučili iz poraza u Rusiji i da ćemo sigurno pokazati da smo usvojili gradivo. U zadnjoj nas utakmici u skupini čeka momčad pravih ratnika koja je pokazala da se čak i poraz od 6:0 u dva mjeseca može okrenuti u pobjedu. To sve govori o kvaliteti hrvatske reprezentacije, ali prvenstveno govori o njezinu mentalitetu”, dodao je.

” Znam da su moji igrači silno uzbuđeni zbog pobjede Hrvatske jer smo time dobili ono što smo željeli, da u zadnjoj utakmici igramo za prvo mjesto. Uvijek je motiv jači kada se igra za nešto nego kada se igra samo za ponos. Imamo sve u svojim rukama, prvo nam je mjesto nadohvat ruke”; zaključio je Southgate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.