Španjolski izbornik: ”Bilo je jasno da nam Hrvatska neće dati priliku, na kraju smo uzeli sve, zlato, Tokio…”

Foto: fah

Rukometna reprezentacija Španjolske nakon velike borbe u finalu u Stockholmu pobijedila je Hrvatsku 22:20 i tako obranila naslov prvaka Europe u rukometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon velike pobjede i nastavka španjolskog niza izbornik Furije, Jordi Ribera, najprije je zahvalio svojim igračima.

”Veliki uspjeh ove momčadi je sama atmosfera u kojoj smo živjeli ovih dana, a koju je kreirala skupina ovih divnih ljudi. To nam je dalo nevjerojatnu snagu. Jednog sam im dana želio dati dan odmora, ali nisu mi to dopustili. Željeli su trenirati i to mi je pokazalo koliko su željni uspjeha. Oni su nevjerojatna skupina i posebno sam sretan zbog njih”, rekao je Ribera za Marcu

Ribera je bio svjestan da protiv Hrvatske neće ići lako...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Bilo je jasno da nam Hrvatska neće dati priliku da se odlijepimo. Bilo je važno ući u završnicu s prednosti. Pokazalo se da su Hrvati bili pod većim pritiskom od nas. Svi igrači u ovoj ekipi se osjećaju dobro, znaju da će igrati, znaju da će njihovo vrijeme doći, to im daje samopouzdanje da iskoriste svoje vrijeme na terenu. Idu na teren bez nervoze. Nama je puno veći pritisak bilo saznanje da ćemo izboriti plasman na Olimpijske igre direktno nego što ćemo igrati za europsko zlato. Nismo željeli u kvalifikacije. Na kraju smo dobili sve: zlato, Tokio, plasman u Egipat i na iduće Europsko prvenstvo”, zaključio je izbornik rukometne reprezentacije Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.