Stigla potvrda iz SAD-a: S Bryantom je u helikopteru bila i njegova kći, 13-godišnja Gianna Maria Onore

Foto: Instagram

Bivši američki košarkaš, jedan od najvećih košarkaša svih vremena, Kobe Bryant, poginuo je u padu helikoptera u nedjelju ujutro po lokalnom vremenu u Kaliforniji kod grada Calabasasa. S Bryantom u letjelici su bile četiri osobe, nitko nije preživio nesreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, potvrdile su se sumnje, naime, iz SAD-a je stigla definitivna potvrda, s Kobeom je u letjelici bila i njegova 13-godišnja kći Gianna Maria Onore. Podsjetimo, jedan od najboljih košarkaša svih vremena putovao je prema košarkaškom turniru na kojem je trebao biti počasni gost. Na turniru je trebala igrati i njegova trinaestogodišnja kći.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mambacita and @azzi35

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor turnira za djevojčice potvrdio je CNN-u da su legendarnog košarkaša očekivali na turniru, a na Twitteru je informaciju objavio i novinar ESPN-a, Adrian Wojnarowski.

‘Kobe Bryant putovao je na košarkaški turnir s kćeri Giannom kada se helikopter srušio. Među putnicima su bili još jedan igrač i roditelj”, napisao je Wojnarowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poginulo je još sedam putnika i posada helikoptera.

“Nije bilo preživjelih. Imamo potvrdu koja pokazuje na to da je u helikopteru bilo devet ljudi, pilot i osam putnika”, izjavio je na konferenciji za novinare šerif Los Angelesa Alex Villanueva.

Kobe Bryant je zbog svoje kćeri, Gianne Marie, ponovno počeo pratiti košarku, a na njezinim turnirima bio je redovan gost, svi su ga obožavali, zajedno je sa svojom kćerkicom gradio njenu karijeru., I sada… užas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.