I španjolski mediji crpe informacije iz ‘anonimnih izvora’: Zašto bi Luka Modrić išao protiv Cristiana Ronalda?

Foto: Twitter

Prvak Europe, Real Madrid, ne može se pohvaliti vrhunskom formom, što, naravno, nije dobro za klub koji je ušao u odlučujućiu mjesec koji će puno toga reći o uspješnosti čitave sezone. Real se za trofej bori u Ligi prvaka te u španjolskoj Primeri. Srećom po ”Kraljeve” Barceloni ide još gore s obzirom kako gube utakmice koje ne bi smjeli i tako Realu omogućavaju povećanje prednosti čak i onda kad Real ne pobjeđuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice između Reala oi Atletica 1:1 i madridskog derbija dio španjolskih medija raspisao se o navodnom kaosu u svlačionici kraljevskog kluba, iako razloga za kaos nema. Real je u sjajnoj poziciji kada je prvenstvo u pitanju. Da informacije iz Španjolske ne moraju biti potpuno točne sugerira činjenica da je informaciju objavio Don Balon, koji ponekad ima i senzacionalističke priče, a nerijetko se pozivaju na anonimne izvore, ipak, tome unatoč, vijest o ”kaosu” su prenijeli i drugi mediji, kako u Španjolskoj tako pogotovo u Hrvatskoj budući da je važan dio te vijesti hrvatski kapetan Luka Modrić.

Naime, navodno su neki igrači Reala uoči utakmice s Atleticom, a to su Luka Modrić, Toni Kroos i Gareth Bale, zatražili od trenera Zidanea  da iz momčadi izostavi Cristiana Ronalda. Teško je vjerovati, reći će mnogi, da bi Modrić išao kontra portugalskog reprezentativca s kojim je oduvijek u više nego korektnim odnosima. Je li, dakle, Modrić dio pobune protiv glavne zvijezde?

Navodno su trojica spomenutih nogometaša nezadovoljna minutažom koju dobiva Ronaldo iako nije u formi. Ronaldo je posljednji pogodak u dresu kraljevskog kluba zabio prije mjesec dana, što svakako može zabrinuti navijače Reala s obzirom na ludi ritam u travnju. Real već u utorak igra protiv Bayerna u Ligi prvaka, mnogi spomenutu utakmicu zovu i finalom prije finala. Kad smo već kod forme, ni Luka nije baš u idiličnom izdanju zadnjih nekoliko utakmica u dresu Reala, baš zbog toga navodni kaos i navodna pobuna nema puno logike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, trener Zinedine Zidane nije udovoljio navodnim zahtjevima ”pobunjenika” te je Ronaldo odigrao svih 90 minuta utakmice u derbiju protiv gradskog rivala. Real je uzeo tek bod, no, Barcelona je izgubila od Malage, pa je prednost Reala povećana na tri boda. Kraljevski klub ima i utakmicu manje, što je potencijalna prednost od čak šest bodova. Vjerojatno nedostižno, bez obzira što nam još slijedi El Clasico, kultni dvoboj Barcelone i Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.