Sporazumno prekinuli suradnju: Tramezzani odlazi iz Hajduka

Foto: fah

Hajduk i talijanski stručnjak Paolo Tramezzani sporazumno su prekinuli suradnju, objavio je danas splitski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Gospodin Tramezzani preuzeo je prvu momčad u siječnju ove godine, a koja je na kraju sezone osvojila četvrto mjesto i plasman u pretkolo Konferencijske lige. Hajduk je vodio u ukupno 24 utakmice, a ostvario je 14 pobjeda, četiri neriješena ishoda te je upisao šest poraza. S njim odlaze i njegovi pomoćnici Attila Malfatti i Valerio Zuddas, kaže Hajduk u priopćenju i nastavlja:

– Hvala gospodinu Tramezzaniju na svemu učinjenom za Klub te mu želimo puno sreće u nastavku karijere, piše u priopćenju s Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.