Srpski mediji o ‘neprijateljskoj atmosferi’: ‘Čim se završila naša himna krcatom Spaladium Arenom odjekivalo je ‘Vukovar, Vukovar’

Foto: fah

Hrvatska je večeras na otvorenju Europskog rukometnog prvenstva u splitskoj Spaladium Areni porazila Srbiju s 32:22 (14:9), a srpski mediji raspisali su se u negativnom kontekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izabranici selektora Jovice Cvetkovića nisu mogli adekvatno parirati i u duelima sa Švedskom u nedjelju, odnosno Islandom dva dana kasnije tražit će šansu da se nađu među tri najbolje ekipe u A grupi i prođu dalje”, piše Blic.

“Jednostavno, Hrvatska je bolja ekipa. Orlovi su samo na momente djelovali kao prava ekipa. Ruku na srce, teško da je netko baš očekivao pobjedu u Splitu. Nije čak kod srpskog tima problem bio ni izostanak želje, ali domaćin je potvrdio kvalitetu i nošen podrškom s tribina upisao prva dva boda”, piše Mozzart Sport pod naslovom “Ne sluti na dobro – Srbija potonula u Splitu”.

Na istom je tragu i B92, koji piše: “Nevidljivi golmani, anemična obrana, debakl Srbije!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čim se završila himna, koja se jedva čula tijekom izvođenja, krcatom Spaladium Arenom odjekivalo je ‘Vukovar, Vukovar'”, navodi Tanjug, kojem smeta i jer je “policijskih pripadnika bilo na svakom koraku te su osiguravajuće mjere i kontrole bile pojačane”.

“Kaos u Splitu na utakmici Hrvatska – Srbija: Orlovi izgorjeli u paklu Spaladium Arene na startu Europskog prvenstva”, piše Kurir i opisuje “neprijateljsku atmosferu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.