Na startu težak protivnik: Hrvatska košarkaška reprezentacija kreće u lov na Olimpijske igre!

Foto: Hks

Hrvatsku košarkašku reprezentaciju danas, 5. srpnja, očekuje prva utakmica na Kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre protiv domaćina Italije. Dakle, najjači protivnik odmah na početku turnira. Teško da je moglo gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Hks
Foto: Hks

Samo pobjednik turnira u Torinu ide na Olimpijske igre.  Susret je na rasporedu u 21:00h, nažalost, mnogi Hrvatskoj ne daju velike šanse, ne pored Italije, Grčke…

Hrvatska košarkaška reprezentacija. unatoč činjenici da su neki igrači, što iz opravdanih, što dobrim dijelom iz neopravdanih, razloga otkazali nastup za Hrvatsku na važnom turniru koji puno znači za našu košarku, s puno optimizma je otputovala prema Torinu, gdje je sinoć odradila i prvi trening. Izbornik Aleksandar Petrović svjestan je situacije u kojoj se nalazi hrvatska košarka. Naime, od 1995. godine i Europskog prvenstva hrvatska košarka čeka reprezentativnu medalju. Mnoge je šokirala činjenica da je Hrvatskoj otkazao jedan od najboljih krilinih igrača na svijetu – Ante Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, zbog slabe igre prošle godine na Eurobasketu i poraza od Češke Hrvatska će se morati itekako pomučiti ne bi li došla do Olimpijskih igara. Reprezentacija ima potencijal, ima nekoliko velikih zvijezda, ima kombinaciju mladih igrača, poput Hezonje i Darija Šarića, ima i iskustvo. Ima lu i kvalitetu koja je potrebna za proboj prema Riju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.