Što će biti s Andrejom Kramarićem te je li izgubio status u Hoffenheimu pokazat će vrijeme, no, prije toga Božić u krugu obitelji!

Foto: fah

Uz Eintracht našeg Nike Kovača Hoffenheim je vjerojatno najveće iznenađenje Bundeslige s obzirom kako na zimski odmor odlazi kao jedini klub bez poraza, razlog petom mjestu a ne prvom je u činjenici da je klub odigrao nešto više remija, s čime su u klubu svi zadovoljni. Europska liga, ako se ovako nastavi, Hoffenheimu ne bi smjela pobjeća, iako neki potiho govore u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki obol sjajnim rezultatima relativno malog kluba u jakoj Bundesligi dao je na početku sezone hrvatski reprezentativac i bivši igrač Rijeke Andrej Kramarić, koji je sve donedavno bio standardni prvotimac. Nažalost, kako se bližio kraj polusezone Kramarić je sve češće grijao klubu te ulazio u igru uglavnom kad je bilo prekasno za neki ozbiljniji učinak. Što možete učiniti u deset minuta ako je prije tog vremena utakmica otišla u neželjenom smjeru?

Naime, 25-godišnji hrvatski nogometaš je u prvih 14 utakmica Bundeslige uvijek startao od prve minute, dakle, u udarnoj postavi Hoffenheima, igrama je oduševljavao navijače, kao i trenera, posebno se isticao brojnim asistencijama, ali je i sam tri puta pogodio mrežu protivničkog vratara u jednoj od najjačih svjetskih klupskih nogometnih liga. Novinari su hvalili igru sjajnog hrvatskog driblera, počelo se govoriti o transferima u najveće europske klubove. Igrao je odlično i u reprezentaciji. No, onda je negdje zapelo. Gdje?

Neki će reći kako nije pogreška samo u Kramariću, odnosno kako se ne radi o normalnom padu forme jer nitko, pa ni Kramarić, formu na istoj razini ne može zadržati čitavu polusezonu, dakle, neki misle kako je zapravo problem u činjenici da je mladi trener Hoffenheima Julian Nagelsmann odlučio promijeniti hijerarhiju unutar ekipe te je Mark Uth dobio prednost pred Kramarićem. Radi se o njemačkom igraču i vršnjaku Andreja Kramarića koji je našeg reprezentativca mijenjao u prvim kolima, sada su očito obrnuli uloge. Andrej ulazi s klube te mijenja svoju dojučerašnju zamjenu, što mu svakako ne pada lako, iako za sada uglavnom šuti te ne pokazuje javno znakove nervoze ili nezadovoljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li zapravo u pitanju tek “avantura” trenera Hoffenheima, odnosno eksperiment, ili se radi o nečem drugom pokazati će vrijeme, koje ako se ovako nastavi ne ide u prilog Kramariću.  No, prije toga na redu su blagdani i Božić u krugu obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.