Što je Bilić rekao kad mu je novinar nakon utakmice rekao da mu prijeti otkaz?

Foto: fah

Mediji tvrde da će se uprava West Bromwich Albiona danas sastati sa Slavenom Bilićem kako bi razgovarali o raskidu suradnje. Novinar je Biliću priopćio što pišu britanski mediji o njegovom statusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam miran po tom pitanju. Volim svoj posao i ne smetaju mi te spekulacije. Uživam u ovom klubu. Naporno radim za klub i to je to. Sve ostalo je izvan moje kontrole. Znam da dajem sve od sebe i ne mogu razmišljati o drugim stvarima. Nije me briga što se priča i događa iza kulisa”, rekao je.

Upitan smatra li da su se igrači protiv Cityja borili za njegov ostanak na klupi, kaže: “Ne sviđaju mi se takve priče. Igrači igraju za sebe i samo slijede naš plan igre. Naravno da mi je drago vidjeti ih kad ovako ginu na terenu. Međutim, mi takvu atmosferu imamo cijelu sezonu. Razlika je samo u rezultatima i tome što nekad odigraju bolje, a nekad lošije. Problem sa zalaganjem u našem klubu ne postoji.”

Novinari su golmana Johnstonea nakon utakmice pitali je li čuo glasine o Bilićevu odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je sjajan trener. Mi se svi borimo i za klub i za njega i obožavamo ga. Znali smo na početku sezone da će ostati u ligi biti jako teško, ali ako nastavimo igrati kao što smo igrali protiv Cityja, imamo šansu”, rekao je Johnstone nakon utakmice za Amazon Prime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.