Foto: Facebook

Iako je već puno toga napravio u svojoj karijeri američki Hrvat Stipe Miočić ne odustaje od velikog izazova i boksačkog meča s teškaškim prvakom Anthonyjem Joshuom.

UFC šampion odmah po objavi potvrde dvoboja Mayweather vs. McGregor ponovno je prozvao Britanca sugeriravši da bi njih dvojica bila sjajan uvodni dvoboj u “main event”, piše Fightsite. Miočić nije trebao dugo čekati na odgovor, dobio je očekivan i vrlo sarkastičan: “Tko je taj je*** lik??!!”, upitao se Joshua, koji je tako parafrazirao Conora McGregora te njegovu legendarnu izjavu s konferencije za tisak uoči UFC-a 205.

Podsjetimo, tada je veliki Irac ”spustio” Jeremyju Stephensu baš na isti način, njegova je izjava postala legendarna te nezaobilazna, danas možete čak i kupiti majice s tom rečenicom.  Što je zapravo Joshua želio postići i poručiti Miočiću prepotentnom izjavom? Jednostavno, on smatra da Miočić nije na njegovoj razini te mu se nije svidjelo prozivanja UFC prvaka. Možemo samo nagađati koliko Joshua uistinu zna o Miočiću i koliko ga je uopće briga?

Izvor: narod.hr