Što je Joshua želio poručiti Stipi Miočiću arogantnom rečenicom?

Foto: Facebook

Iako je već puno toga napravio u svojoj karijeri američki Hrvat Stipe Miočić ne odustaje od velikog izazova i boksačkog meča s teškaškim prvakom Anthonyjem Joshuom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC šampion odmah po objavi potvrde dvoboja Mayweather vs. McGregor ponovno je prozvao Britanca sugeriravši da bi njih dvojica bila sjajan uvodni dvoboj u “main event”, piše Fightsite. Miočić nije trebao dugo čekati na odgovor, dobio je očekivan i vrlo sarkastičan: “Tko je taj je*** lik??!!”, upitao se Joshua, koji je tako parafrazirao Conora McGregora te njegovu legendarnu izjavu s konferencije za tisak uoči UFC-a 205.

Podsjetimo, tada je veliki Irac ”spustio” Jeremyju Stephensu baš na isti način, njegova je izjava postala legendarna te nezaobilazna, danas možete čak i kupiti majice s tom rečenicom.  Što je zapravo Joshua želio postići i poručiti Miočiću prepotentnom izjavom? Jednostavno, on smatra da Miočić nije na njegovoj razini te mu se nije svidjelo prozivanja UFC prvaka. Možemo samo nagađati koliko Joshua uistinu zna o Miočiću i koliko ga je uopće briga?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.