Sušić o propalom transferu: ‘Već je sve trebalo biti gotovo, ali onda se u cijelu priču upleo Dinamo, a svi znamo tko je Zdravko Mamić’

Foto: fah

Bivši nogometaš Hajduka Tino Sven Sušić završio je u Antwerpu nakon Genka i Maccabija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovaj klub ima viziju i o njemu mogu reći sve najbolje. Odmah sam nakon rzgovora s ljudima iz kluba shvatio kako je ovo pravo mjesto za mene. Bilo je još nekih kombinacija, prije svega odlazak u Španjolsku, ali kada su me kontaktirali iz Antewerpa nisam prevšđe razmišljao. Znao sam i ranije dosta o njima, ipak sam u Belgiji odrastao, igrao”, kaže u razgovoru za SportSport.ba.

Progovorio je o tome što mu se događalo nakon odlaska iz Hajduka.

“Došao sam u Genk za dva milijuna eura kao pojačanje i stvarno sam prvi dio sezone igrao jako dobro. Stvari su krenule po zlu kada je došao novi trener. Skroz me maknuo iz momčadi. Dao mi je možda još jednu priliku, i to me stavio kao napadača. Odmah sam znao da nešto ne nije u redu. Nije to bilo samo do trenera, vjerojatno su mu tako naredili iz vrha kluba. Kasnije je došla ta epizoda u Izraelu, a za to što je i ona bila neuspješna sam isključivo ja krivac. Došao sam nespreman, u međuvremenu mi se rodila i kćer, a budući da obitelj nije bila sa mnom, osjećao sam se usamljeno”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispričao je što se dogodilo s propalim transferom u Inter.

Bilo je sve praktički gotovo i samo sam trebao otputovati, riješiti neke detalje i potpisati ugovor. Ali, onda je iznenada cijeli posao propao. Umjesto mene došao je Marcelo Brozović iz Dinama, a svi znamo tko je Zdravko Mamić i koliko je jak u svijetu nogometa. Očito su presudile dobre veze. Nema veze, život ide dalje”, smatra Sušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.