Tijekom uspješnog vikenda Ronaldo se pohvalio s još jednom svojom luksuznom igračkom

Foto: Instagram

Jutro nakon pogotka u velikoj pobjedi od 6:1 Reala nad Betisom, Cristiano Ronaldo je obožavatelje počastio fotografijom luksuznog automobila iz svoje bogate kolekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bom dia ?

Fotografiju objavljuje Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učinio je to isti dan kad je Cristiano Ronaldo Jr. započeo nogometnu karijeru. Zanimljivo, nije to učinio kao član Real Madrida, nego je zaigrao za Pozuelo CF, a u prvoj utakmici s novim klubom je slavio je 4:3 protiv El Carrascala.

Sin zvijezde kraljevskog kluba u utakmici je zabio jedan gol. Inače, Ronaldo Jr. nosio je dres s brojem sedam, a ponosni tata utakmicu je gledao s tribina.

Podsjetimo na još jednu zanimljivu činjenicu. Nakon velikog poraza igrač Betisa Musonda dobio je dres Cristiana Ronalda, ali je imao mnogo veću želju. I ostvario je, ali je zbog toga čekao čak 20 minuta za sliku s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.