Tomić: Dinamo je ipak nešto drugo u odnosu na druge protivnike

Foto: fah

Rijeka je dvaput uvjerljivo nadigrala i pobijedila Gziru, u prvenstvu ima maksimalan učinak nakon dva kola i još uvijek nije primila pogodak ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je čeka najveći mogući izazov kada na Maksimiru od 21 sat gostuje kod Dinama.

“Jedna izrazito zahtjevna utakmica nas čeka protiv kvalitetnog protivnika i morat ćemo biti još bolji nego u prošlim utakmicama. Imamo samopouzdanja nakon četiri uvodne pobjede, ali ogled u Maksimiru je ipak jedna druga priča. Znamo da ova utakmica ima jednu drugu težinu, ovo će biti najteži ispit”, rekao je trener Goran Tomić.

“Jako mi je drago da smo napredovali u obrani. Napad je i lani dobro funkcionirao. Drago mi je da je i obrana na tom tragu. No ovo će biti najteži ispit i tu ćemo vidjeti gdje stojimo u odnosu na tako kvalitetnog protivnika. Morat ćemo biti kompaktni i odgovorni, ali moramo gledati i kako ćemo zabiti gol, a ne samo kako ćemo se obraniti. Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati, ali za njih imamo drugačiju taktiku nego za ostale protivnike”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znamo što Dinamo znači u hrvatskom i europskom nogometu. Očekujemo tešku utakmicu, spremit ćemo se kao za svaku utakmicu i dati sve od sebe. Rame? Prva utakmica je iza mene, radimo sada da bol smanjimo na minimum i pozitivan sam uoči nove utakmice”, dodao je slovenski veznjak Adam Gnezda Čerin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.