Tomljenović treći vratar Medveščaka

Hrvatski predstavnik u ruskoj hokejaškoj KHL ligi Medveščak objavio je kako će hrvatski vratar Mate Tomljenović (20), koji je protekle četiri godine bio važna karika seniorske reprezentacije, a prošlu sezonu je proveo u redovima slovačkog drugoligaša Detve, imati status trećeg golmana tijekom pripremnog razdoblja s obzirom da je Brandon Maxwell odlučio karijeru nastaviti u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Budući da je Maxwell odlučio ostati u Americi, klub je odmah reagirao te momčad, kako je i planirano, na pripreme odlazi s tri vratara: Dekanichem, Brustom i Tomljenovićem. Tomljenović će se pridružiti timu već u pripremnom dijelu sezone. Ove godine je odlično odradio Svjetsko prvenstvo Divizije I Skupine B i pomogao hrvatskoj reprezentaciji da osvojio srebrnu medalju. Za njega će ovo biti sjajna prilika da otkrije što sve još može napraviti”, rekao je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

“U ovom trenutku ne možemo potvrditi, ali niti negirati da Tomljenović neće ostati u momčadi i u regularnom dijelu sezone. Vremena je dovoljno da se stvari i pozicije unutar momčadi poslože i sve će kao i uvijek do sada biti komunicirano na vrijeme. Svakako ovaj period u kojem će Tomljenović biti s momčadi nikako ne bih nazvao ‘probnim’ za igrača jer smo svi vrlo dobro upoznati sa sportskim kvalitetama igrača kao i sam igrač s našim klubom”, kazao je glasnogovornik Medveščaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.