TyC Sports ekskluzivno saznaje: Messi ostaje još sezonu u Barceloni?

Nižnji Novgorod, 21.06.2018. - Utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva Rusija 2018 izmeðu reprezentacija Argentine i Hrvatske na stadionu Nižnji Novgorod. Na fotografiji Luka Modriæ i Lionel Messi. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

Je li napokon ovo i konačna odluka? Naime, kako saznaje argentinski TyC Sports, uz konstataciju da se radi o ekskluzivi, Lionel Messi donio je odluku da će i iduće sezone braniti boje Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Argentinac odlučan u namjeri napustiti klub, slao je i pisma čelnicima La Lige, ipak je na kraju odlučio ostati. Zapravo, nema izbora, Barcelona ga ne želi pustiti bez odštete, a stranu Barce drži i La Liga.

Podsjetimo, TyC Sports ima vrlo pouzdane izvore bliske argentinskoj zvijezdi. Do sada sve što su objavili u vezi Lea Messja bilo je točno te nema razloga sumnjati.

Ova informacija je obradovala navijače Barcelone koji će tako još jednu sezonu uživati u Messijevim majstorijama, no, koliko je usrećila samog nogometaša posve je drugo pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.