Pobjede Primorja EB i Juga CO, Mornaru BS pet pogodaka prednosti

Hrvatski predstavnici u vaterpolskoj Ligi prvaka, riječko Primorje EB i dubrovački Jug CO ostvarili su pibjede i u utakmicama 2. kola po skupinama. Riječani su u susretu skupine A kao domaćini nadigrali mađarski Eger sa 8:7 (0:1, 3:3, 2:1, 3:2), dok su Dubrovčani kao gosti u Istanbulu nadigrali Galatasaray sa 16:10 (3:0, 4:3, 4:4, 5:3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U napetoj utakmici u Rijeci niti jedna momčad nije imala više od jednog pogotka prednosti tijekom svih 32 minute, a pobjedu Primorju ponajprije su osigurali Petar Muslim s tri i Miho Bošković s dva gola. Miloš Ćuk je s dva pogotka bio najefikasniji kod mađarskog predstavnika.

Felipe Perrone s četiri i Josip Vrlić s tri gola bili su najefikasniji kod Juga, dok je Slobodan Nikić postigao tri pogotka za Galatasay.

U sljedećem kolu 28. studenoga Primorje EB će gostovati kod Olympiakosa koji nakon prva dva kola ima dva boda, dok će Jug CO u svom bazenu ugostiti mađarski Szolnoki koji je u prva dva kola također ostvario dvije pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mornaru BS pet pogodaka prednosti

Vaterpolisti splitskog Mornara BS ostvarili su lijepu prednost od pet pogodaka u prvoj utakmici četvrtfinala Eurokupa protiv rumunjske Oradee koju su na svom terenu svladali sa 14:9 (4:3, 1:0, 3:2, 6:4).

Po tri gola za vrijednu pobjedu Mornara postigli su Antonio Buha i Rino Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.