Vatreni nakon Svjetskog prvenstva: Duje Ćaleta-Car potpisao za Marseille za 17 milijuna eura

Foto: fah

Samo pet dana nakon završetka Svjetskog prvenstva hrvatski stoper Duje Ćaleta Car je prešao u Marseille, objavljeno je na službenoj stranici francuskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni Marseille je za 21-godišnjeg Šibenčanina platio Red Bull Salzburgu čak 17 milijuna eura, što je rekordni iznos za nekog igrača iz austrijskog prvenstva. Ćaleta-Car je karijeru započeo u HNK Šibeniku, odakle je 2013. otišao u redove austrijskog drugoligaša Pashinga, da bi u Salzburg došao 2016. godine. Lanjske sezone je bio jedan od najzaslužnijih što je austrijski klub igrao polufinale Europske lige, gdje je RB Salzburg ispao upravo od Marseillea.

Debitantni nastup za reprezentaciju odigrao je 3. lipnja, u prijateljskoj utakmici protiv Brazila, u kojoj je ušao kao zamjena Vedranu Ćorluki u 52. minuti utakmice. Na Svjetskom prvenstvu je igrao u utakmici protiv Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.