Vatreni trenirali u odličnom raspoloženju, Gvardiol s posebnom maskom

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening na travnjaku stadiona Prince Faisal bin Fahd gdje će sutra u Rijadu protiv Saudijske Arabije odigrati posljednju pripremnu utakmicu uoči Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Zlatko Dalić otkrio je već neke pojedinosti oko sastava, pa je tako poznato da će Marcelo Brozović imati nešto veću minutažu, dok će Luka Modrić i Ivan Perišić sigurno igrati, ali ne cijelu utakmicu.

Marko Livaja zbog udarca u mišić propušta utakmicu.

Na treningu je vladala dobra atmosfera, a u svojoj posebno napravljenoj masci bio je Joško Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dva dana za utakmicu protiv Saudijske Arabije napravljene su dvije značajne promjene: prvo se zbog lošeg stanja travnjaka odustalo od igranja na stadionu Mrsool Park, a dvoboj je premješten na stadion slične veličine koji nosi ime princa Faisala bin Fahda, da bi u utorak stigla vijest i o promjeni termina sa 13 na 15 sati po lokalnom vremenu, odnosno sa 11 na 13 po srednjoeuropskom vremenu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.