Vatrenom veznjaku obitelj na prvom mjestu: Ivan Rakitić oduševio brojne navijače fotografijom…

Foto: Instagram

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Barcelone, Ivan Rakitić, ima jedan odlično posložen obiteljski život. Trenutno može biti više nego zadovoljan svojim životom, igra u jednom od najvećih klubova svijeta, igra vrlo dobro te je standardan nogometaš. Na Svjetskom prvenstvu u dresu hrvatske reprezentacije briljirao je praktički cijeli turnir. Velike su njegove zasluge za osvojeno drugo mjesto na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, njegovo najveće zadovoljstvo, njegovo najveće bogatstvo i njegova najveća sreća, njegova je obitelj. Naime, Ivan i supruga Raquel  vole se kao prvog dana, a imaju i dvije prekrasne kćerkice. Kad god ima slobodnog vremena Raketa uživa u njihovom društvu te vremenu provedenom s njima, što sugeriraju i fotografije s Instagrama, kojima je razniježio tisuće obožavatelja.

Mi premio..?? te amo princesita mia.!❣️?? #althea #lafamiliaunidajamásserávencida @raquel_mauri

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na fotografiji je Ivan s Altheom, dok je u opis fotografije stavio ”Mi premio. Te amo princesita mia”, u prijevodu: ”Moja nagrada! Volim te, princezo moja.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.