Velika pobjeda protiv Njemačke, a u studiju briljirali Pero Metličić i Drago Vuković: ”Ni oni nisu svjesni da su uspjeli preokrenuti utakmicu”

Foto: Snimka zaslona/RTL

Hrvatska rukometna reprezentacija u Beču je pred sedam tisuća fenomenalnih navijača u pravoj drami pobijedila Njemačku 25:24 i plasirala se u polufinale Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i uvijek na sebi svojstven način u studiju RTL-a utakmicu i sam rezultat, odnosno dramu i veliku pobjedu, prokomentirali su Pero Metličić te Drago Vuković, legende hrvatskog rukometa iz vremena najvećih uspjeha.

“Izgledali smo nervozno, promašili smo sedmerce, a kad promašiš sedmerce, nervoza se pojača. Lino je promijenio prisustvom Brozovića i Mamića broj grešaka. Popravili smo vanjski šut, tu moram pohvaliti Stepančića koji je zabio dva-tri važna šuta, taman kad je trebalo. A na kraju se naravno istaknuo i Šego”, kazao je Petar Metličić, a nadovezao se i Vuković.

“Mislim da ni oni nisu svjesni da su uspjeli preokrenuti utakmicu, nestvarno je bilo. Svaka čast, momci… Ovo je za gledatelje bilo u rangu Gorana Ivaniševića”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni Metličić je čak bio blizu pogađanju i točnog rezultata utakmice:

“Ja sam rekao da će biti dva razlike za nas na kraju. Bilo je psihički jako teško. Mučiš se, zabiješ gol, a oni odmah postignu brzi gol. Kasnije se nešto tu i poklopilo, Ašanin je obranio onaj zicer kad je trebalo…”

Bivši hrvatski rukometni reprezentativci su na svoj način prokomentirali izjavu aktualnog hrvatskog reprezentativca Luke Cindrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam znao da ćemo pobijedit! Šego je branio kad je bilo najvažnije, Ašanin je skinuo jednu loptu, tu se Nijemcima uvukla nervoza, i to smo mi iskoristili na kontre i na kraju zasluženo pobijedili”, izjavio je Cindrić nakon utakmice, usred velike euforije zbog pobjede, pritom je izazvao i smijeh te reakciju u studiju RTL-a.

“Trebao nam je onda reći to prije utakmice da se ne nerviramo!”, rekao je kroz smijeh bivši hrvatski rukometni reprezentativac, Petar Metličić, koji se od dresa hrvatske reprezentacije oprostio 2013. godine. I nakon svih tih godina nema natjecanja na kojem nam Pero ne nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.