Velikani hrvatskog tenisa doputovali u Osijek uoči humanitarnog turnira

Foto: fah

Gotovo sva najzvučnija imena hrvatskoga tenisa doputovala su u Grad na Dravi kako bi pokazali da je tenis sport čiju popularnost ne može zasjeniti ni pandemija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Veselim se igrati u paru s Goranom Ivaniševićem, mi smo suđeni jedno drugome u tim miks parovima, uvijek dobra zabava, kaže Iva Majoli, piše HRT.

I dok će Zid slavnih u Teniskom centru dobiti nove stanovnike, mladim će tenisačima osječki turnir ujedno biti prigoda za provjeru forme nakon dvomjesečne stanke.

– Svi smo trenirali nekako. Nismo, ajmo reć “full”, kolko inače jesmo, tako da je ovo… bit će lijep pokazatelj gdje smo, što smo i što trebamo raditi, komentirala je Lea Bošković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatskoj se tako na pokretanju tenisa radi po uzoru na još neke europske zemlje, u kojima se također organiziraju revijalni turniri.

– Jako sam sretna i ponosna što su se svi odazvali i što su svi došli, ali da, svake države polako počinju organizirati neka svoja natjecanja unutar granica, tako da sam jako sretna i ponosna što i mi pratim, rekla je organizatorica turnira u Osijeku Donna Vekić.

Humanitarni predznak turniru daje akcija”Hrvatska protiv COVID-a 19″, u sklopu koje je osječkom KBC-u namijenjeno sto tisuća kuna. Zbog poštivanja epidemioloških mjera igrat će se bez publike, ali uz prijenos finala na Drugom programu Hrvatske televizije u nedjelju od 16 do 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.