Veznjak Manchester Cityja Nasri: Messi je s drugog planeta, ali ostali igrači Barcelone nisu

Foto: fah

Uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka u kojoj Manchester City dočekuje Barcelonu, veznjak Cityja Samir Nasri izjavio je kako je Messi sa drugog planeta, ali da ostali igrači Barce nisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prošle godine igrali smo sa previše respekta. Ovaj puta će biti drugačije jer znamo svoje kvalitete. Istina, Messi je sa drugog planeta, ali ostali nisu. Kod nas nema straha, niti kompleksa inferiornosti”, rekao je veznjak Cityja Samir Nasri.

Barcelona i Manchester City sastali su se i prošle sezone u osmini finala Lige prvaka i u obje utakmice je slavila Barca (2-1, 2-0).

Nema straha od Messija, Neymara i Luisa Suareza

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Manchester Cityja i stup njegove obrane Vincent Kompany istaknuo je važnost posjeda lopte.

“Ukoliko ritam utakmice bude spor to će odgovarati Barceloni, i to ne smijemo dopustiti. Vrlo važan je posjed lopte i da igru što više preselimo na Barcinu polovicu, što bliže njihovom golu. Barca nije ekipa s kojom će te se mučiti cijelu utakmicu, to će vam se prije dogoditi kad igrate protiv Stokea. Barcelona je momčad sa posebnim igračima, koji jednim magičnim potezom mogu riješiti utakmicu””, kazao je Kompany na konferenciji za novinare dan uoči susreta.

“Prošle godine se nismo iskazali jer nam je dvoboj protiv Barce došao u lošem trenutku, kada je iza nas bilo 19 utakmica u samo dva mjeseca”, dodao je Kompany.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su pitali da li se boje Messija, Neymara i Luisa Suareza.

“Ma kakav strah? Ako igrate na ovoj razini, ne smijete se bojati. Uostalom, u igri Barcelone nema ništa novoga zbog čega bi morali biti zabrinuti”, istaknuo je Kompany.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.