(VIDEO) Apsolutna blamaža i dosad rijetko viđene scene: Suigrači se potukli na utakmici engleske lige!

Foto: Snimka zaslona

Svako malo moramo pisati, nažalost, i o ružnim stranama nogometa.  Dakle, događaju se napadi na suca, divljaju huligani,  suci svojim sudačkim “gestama” i čudnim kriterijima kvare nogometni doživljaj ili se pak odlazi u onu još suroviju stvarnost kada u neredima sudjeluju i sami akteri, igrači. Sve to, dakako, nije dobra poruka istinskim sportašima te ljubiteljima nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Preston North End kraj utakmice druge engleske lige protiv Sheffield Wednesdaya završio je samo s devetoricom igrača i iz dosad rijetko viđenih razloga. Dvojica suigrača međusobno su se potukla na terenu te sucu utakmice nije preostalo ništa drugo nego ih poslati na prijevremeno hlađenje.

U samoj završnici susreta Eoin Doyle nije dodao loptu Jermaineu Beckfordu, koji se naljutio i krenuo u obračun, uslijedila je tučnjava u šesnaestercu Wednesdaya! Sudac Scott Duncan isključio je obojicu usijanih glava, a trener je bio vrlo jasan i opravdano ogorčen te razočaran ponašanjem svojih igrača: “30 sam godina u nogometu i takvo što nisam vidio! Ovo je apsolutna blamaža. Ja stojim iza svojih igrača, ali uz ovu dvojicu ne mogu stati…”

Nakon utakmice u svlačionici je trener razgovarao s igračima, koji su se navodno žalili. “Ovo je apsolutna blamaža. Takvo što očekuješ na igralištu među 5-godišnjacima, a na utakmici profesionalaca. Sramota“, rekao je nesretni trener, koji sada mora rješavati vrući krumpir koji će teško biti riješiti bez posljedica, odnosno, teško će moći on ostati trener i ovi igrači u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.