(VIDEO) Dinamo počeo vraćati povjerenje navijača: Veliko zanimanje za uzvratnu utakmicu protiv Young Boysa, igrači donose vodu navijačima…

Foto: Snimka zaslona

Nakon remija u Bernu u prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka protiv Young Boysa Dinamo s velikim optimizmom čeka uzvrat na Maksimiru. Naime, poslije 1:1 u gostima Modrima je i 0:0 dovoljno za plasman u Ligu prvaka. Malo tko je vjerovao da bi se plavi već ove sezone mogli vratiti u najjaču klupsku nogometnu ligu na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski prvak je ovog petka od deset sati počeo prodavati ulaznice za uzvratnu utakmicu, zanimanje navijača je veliko, očekuje se da bi plavi mogli imati vrlo dobro popunjen stadion te pravu atmosferu u kojoj mogu računati na pozitivan rezultat protiv ipak favoriziranog švicarskog kluba.  Raduje veliko zanimanje navijača, dok Sportske novosti javljaju kako ”Dinamova groznica ponovno trese Zagreb.” Naravno, ulog je velik, plasman u Ligu prvaka nije samo ”stvar sportskog prestiža” već donosi i zaradu zahvaljujući kojoj klub poput Dinama može osigurati mirnu financijsku godinu, a možda se i pojačati u zimskom prijelaznom roku.

Podsjetimo, ulaznice, s obzirom na važnost utakmice, sasvim su pristupačne, sjever 30, istok 40, zapad 60 kuna. Stvorio se i red pred blagajnom za godišnje ulaznice. Modri su još za dva dana produljili prodaju godišnjih ulaznica za članove kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Maksimiru se, prema nekim optimističnim najavama, očekuje oko 25 000 gledatelja, što je s obzirom kako su u tijeku još uvijek godišnji odmori više nego pristojna posjeta. Nakon dugo vremena Dinamo je počeo vraćati povjerenje navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.