(VIDEO) Fenomenalna osječka publika: Za Slavonce nije bilo teških uvjeta, vrućine i sparine, kao i uvijek svim srcem navijalo se za Hrvatsku…

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija je uz dosta muke, po izrazito sparnom vremenu, uz visoke temperature, u nenogometnom terminu (15 sati), a na što je izbornik Zlatko Dalić upozoravao više puta prije utakmice, ipak zasluženo svladala Waels 2:1. U Osijeku nismo gledali loš nogomet, međutim, bez obzira na uvjete Vatreni mogu i moraju bolje, u borbi za Europsko prvenstvo svaki je pogodak važan, pa bi tako važna mogla biti i gol razlika. Bila je to solidna utakmica, koja je, što je najvažnije završila tako da su Vatreni na svoj saldo pospremili tri boda te trenutno s Mađarskom dijelu vrh skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica solidna atmosfera kao iz snova, zapravo kao i uvijek kada Vatreni gostuju u ponosnoj, nažalost sve više raseljenoj, Slavoniji. S tribina podrška navijača Vatrenima nije prestajala svih 90 minuta, navijačima nije smetala vrućina, oni su od sebe dali sve što su mogli, srećom, na kraju je bilo dovoljno. Domoljubne pjesme, među kojima se ističe legendarna pjesma ”Ne dirajte mi ravnicu’‘, Miroslava Škore, čule su se na tribinama stadiona Gradski vrt. Skandiranje ”U boj, u boj, za narod svoj” također.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: fah

Na tribinama Gradskog vrta bila je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.