(VIDEO) Hrvatski košarkaš izazvao oduševljenje među navijačima: ‘Baš nas briga za Miloša Teodosića kad imamo tebe’

Foto: Snimka zaslona

Košarkaši klub iz Bologne, Virtus, dokazao je velike ambicije, prije svega dovođenjem srpskog košarkaša Miloša Teodosića, inače povratnika u Europu iz najjače košarkaške lige na svijetu – NBA lige.  Virtus se tako na velika vrata vraća na europsku košarkašku scenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradski suparnik Virtusa, Fortitudo, s druge strane, nije doveo ni blizu tako zvučno ime, no, reakcija navijača vrlo je znakovita, naime, ako je suditi prema njihovoj reakcije Teodosić njima ne treba. Imaju Hrvata, hrvatskog reprezentativca, Roka Stipčevića, koji je u klub stigao početkom ovog ljeta.

“Baš nas briga za Teodosića kad imamo Stipčevića”, nekoliko stotina navijača skandiralo je ispred ulaza u dvoranu na početku priprema za novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.