(VIDEO) I dok Hajduk tone sve dublje Benjamin Perasović najavljuje kontinuitet: ”Bole nas porazi, ali bit će bolje u skoroj budućnosti”

Foto: Snimka zaslona

Hajduk je novim porazom u derbiju protiv Osijeka vjerojatno izgubio sve šanse za osvajanje drugog mjesta, inače glavnog cilja ove sezone. Naime, drugo mjesto vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Porazom na Poljudu Hajduk je pao na peto mjesto, mnogi smatraju za ovu blamažu Hajduka najdgovornijim Nadzorni odbor, kojem je na čelu Benjamin Perasović, no, on i dalje u istom stilu najavljuje – kontinuitet. Treba li doista Hajduku kontinuitet poraza i ispadanja u najranijim fazama europskih kupova, treba li Hajduku borba za peto mjesto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, čelnik Nadzornog odbora HNK Hajduk Benjamin Perasović obratio se javnosti putem Zoom aplikacije u povodu odlaska člana Nadzornog odbora Krešimira Krole te aktualnih zbivanja u Klubu, piše hajduk.hr.

Kako smo već spomenuli Perasović je svoje obraćanje započeo najavom da će Nadzorni odbor Hajduka nastaviti svoj rad sa šest članova, a izrazio je žaljenje što je Krešimir Krolo odlučio dati ostavku. Inače ostavku, ili odlazak, kako god hoćete, najavio je još ljetos poslije debakla protiv Gzire u prvom pretkolu Europske lige i predsjednik Uprave kluba Marin Brbić, ako Hajduk ne osvoji minimalno drugo mjesto. Hoće li ispuniti obećano vrijeme koje dolazi će pokazati, no, NO ostat će gotovo izvjesno onakav kakav je i sada.

‘S obzirom na trenutnu situaciju oko kluba, moram naglasiti dvije stvari. Prvo, kao i sve druge navijače, bole nas porazi i svi ih teško proživljavamo. Razumijemo razočaranje, gnjev i ljutnju zbog niza poraza, to je sasvim legitimno i svi se tako osjećamo. Drugo, mi u NO smo svjesni da bez kontinuiteta upravljanja i struke ne može biti ni rezultata na terenu. Također, uviđamo štetnost ponavljanja “šok-terapije” kao obrasca ponašanja u krizi. Stoga ću iskoristiti ovu priliku kako bih ponovno istaknuo da će NO u cilju očuvanja stabilnosti nastojati osigurati nastavak svih upravljačkih i stručnih aktivnosti pokrenutih u klubu, a za koje mi smatramo da su kvalitetne i za koje se nadamo da će u skoroj budućnosti pokazati svoje učinke na terenu”, zaključio je Benjamin Perasović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.