(VIDEO) Legenda Liverpoola uhvaćena u ocrnjivanju Evertona

Foto: snimka zaslona

Bivši stoper Manchester Uniteda Gary Neville ubacio je suvoditelja Jamieja Carraghera u probleme. Naime, legenda Liverpoola opustila se u studiju i zapričala se na telefon uoči Merseyside Derbyja protiv Evertona, a Neville je upalio kameru u neugodnom trenutku i zabilježio neprocjenjiv trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj je komentiravši s prijateljem oslovio Everton “ta mala đubrad”, a Unitedov bivši branič brže, bolje sve je objavio na Instagramu.

Preparation for the derby ” Mersey Style ” Those little b@@@@@ds” outside !!! ? ????

A video posted by Gary Neville (@gneville2) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Carragher je rođen nedaleko Liverpoola i odrastao je kao navijač Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.