(VIDEO) Malo klubova ima takvu privilegiju: Hajduk predstavio navijački dres za novu sezonu

Foto: Facebook

Hajduk je predstavio prvi primjerak trećeg dresa za novu sezonu, onaj navijački. Nema svaki klub takvu privilegiju. Na dresu su otisnuta imena Hajdukovih navijača. Naime, svi oni koji su donirali 1911 ili više kuna klubu, dobili su čast da se njihovo ime nalazi na dresu, prenosi službena stranica kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo je jedna navijačica imala privilegiju prva vidjeti novi i treći dres za novu sezonu omiljenog kluba, ona se zove Alma Šarić koja je pobijedila u nagradnoj igri i osvojila dres.

Foto: Snimka zaslona

“Dobro došla u sobu snova, Alma”, stoji u poruci uz videopredstavljanje dresa na Macronovoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo kako je jučer na Pohorju, u Sloveniji, predstavljeno novo pojačanje Hajduka za novu sezonu, radi se i Borji Lópezu, koji je prije nekoliko dana s Hajdukom potpisao ugovor na tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drago mi je da sam potpisao za Hajduk, veliki klub sa strastvenim navijačima. Jedva čekam istrčati pred puni Poljud i doživjeti atmosferu o kojoj su mi zadnjih nekoliko dana pričali suigrači i stručni stožer. Ovo je jedan novi izazov u mojoj nogometnoj karijeri. Prvi dojmovi su odlični, osjećam se vrlo dobro, momčad mi puno pomaže u prilagodbi. Najvažnija stvar je prihvatiti i naučiti trenerovu filozofiju igre kako bi spreman dočekao prvi europski dvoboj,” rekao je branič za službenu stranicu HNK Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.