(VIDEO) NBA: Anthony, George i Westbrook odigurali pobjedu Thunderu

Foto: fah

Sinoć su u NBA odigrane tri utakmice, Oklahoma City Thunder je slavila protiv New York Knicksa, Toronto Raptorsi protiv Chicago Bullsa, a Los Angeles Clippersi protiv LA Lakersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačanja Oklahoma Cityja Carmelo Anthony i Paul George su sinoć u prvoj utakmici sezone zajedno s prošlosezonskim MVP-jem Russellom Westbrookom zajedno zabili 71 koš u pobjedi Thundera od 105-84 nad New York Knicksima. Westbrook, rekorder po broju triple-doubleova u jednoj sezoni, odmah je prvu večer upisao triple-double, sa 21 pogotkom, 16 asistencija i 10 skokova.

Anthony je u debiju za Oklahoma City protiv svoje bivše momčadi zabio 22 koša, a George je u prvoj utakmici u dresu Thundera nakon prelaska iz Indiana Pacersa, bio najučinkovitiji igrač sa 28 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York je predvodio Kristaps Porzingis koji je zabio 31 koš uz 12 skokova, a Enes Kanter je dodao 10 koševa.

U gradskom derbiju u Los Angelesu Clippersi su sa 108-92 bili bolji od Lakersa, a do pobjede ih je vodio Blake Griffin koji je zabio 29 koševa. DeAndre Jordan je ubacio 14 koševa uz nevjerojatnih 24 skokova.

Kod Lakersa najbolji je bio Brook Lopez sa 20 pogodaka, a Jordan Clarkson je dodao 18. Ivica Zubac nije igrao za Lakerse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptors su u prvoj utakmici sezone sa 117-101 bili bolji od Chicago Bullsa, a Jonas Valanciunas je za pobjedu svoje momčadi zabio 23 koša uz 15 skokova. C.J. Miles je dodao 22 koša u svom prvom nastuputu u dresu Toronta. Norman Powell je ubacio 15, Delon Wright 13, a Kyle Lowry 12 koševa za Raptorse.

Najbolji strijelac Chicaga bio je Robin Lopez sa 18 pogodaka, a rookie Lauri Markkanen je zabio 17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.