(VIDEO) NBA liga: Houston Rocketsi uz pomoć Jamesa Hardena izvukli pobjedu

Foto: fah

Houston Rockets su sinoć sa 122 -118 pobijedili Brooklyn Netse Bojana Bogdanovića koji je u porazu svoje momčadi imao skroman učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac je u 22 minute, koliko je proveo na terenu, zabio sedam koševa, uz jedan skok, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Najbolji strijelac Brooklyna bio je Brook Lopez sa 26 pogodaka, Sean Kilpatrick dodaje 17, a Trevor Booker upisuje svoj deseti double-double ove sezone sa 10 koševa i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rocketse, kojima je ovo sedma uzastopna pobjeda, predvodio je James Harden koji je zabio 36 koševa uz 11 asistencija i osam skokova. Eric Gordon je ubacio 24 koša, od čega šest trica iz deset pokušaja.

Brooklyn je gubio 15 koševa u prvom poluvremenu i na kraju zaostaje 43-53, ali se u trećoj četvrtini, u kojoj zabijaju 42 koša, vraćaju u igru i prije početka zadnjeg dijela utakmice gube samo pet razlike.

Nešto manje od dvije i pol minute prije kraja, Brooklyn vodi 114-113, a onda i 116-113 nakon serije od 16-5.No, Houston zabija zadnja četiri koša na utakmici s linije slobodnih bacanja, dok Netsi promašuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Lakersi su sinoć sa 92-116 izgubili od Sacramento Kingsa.

Los Angeles (10-17) je vodio s devet razlike na poluvremenu, ali onda je posustao. Kings (9-15) su u trećoj četvrtini dominirali sa 39-13, ograničivši Lakerse na najmanje postignutih pogodaka u jednoj trećini ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sacramento je pogodio 15 od svojih 16 šuteva u drugom poluvremenu, izjednačivši vrlo brzo na 60-60, onda su napravili seriju od 23-2 i nakon toga nisu dopustili Lakersima da im se približe.

Cousins je dominirao u tom drugom dijelu utakmice u kojem je zabio 16 od svojih ukupno 31 koša. Tom je učinku dodao i 16 skokova. Darren Collison je dodao 20 koševa.

Najučinkovitiji kod Lakersa bio je D’Angelo Russell koji je zabio 17 koševa, Luol Deng je dodao 16, a Jordan Clarskon 15. Hrvatski košarkaš Ivica Zubac je odigrao dvije minute bez učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.