(VIDEO) NBA: Poraz Orlanda unatoč sjajnom Hezonji, velik učinak Šarića u pobjedi Philadelphije

Foto: fah

Dario Šarić i Mario Hezonja su sinoć bili najučinkovitiji u redovima svojih momčadi i dok je Šarićeva Philadelphia slavila protiv New York Knicksa sa 108-92, Hezonjin Orlando je izgubio od Chicago Bullsa sa 101-105.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Orlando Magica bolji su sa 105-101 na svom terenu bili Chicago Bullsi, a Hezonja je predvodio poraženu momčad sa 24 koša (šut iz igre 8/14, trice 3/4), šest skokova, četiri ukradene lopte i tri bloka.

Hezonja je zabio 14 koševa u zadnjoj četvrtini. Magic je zaostajao 93-75 osam i pol minuta do kraja, a Hezonja je povukao svoju momčad. Njegova trica zabijena nešto više od tri minute prije kraja zatvorila je seriju Orlanda od 23-3 kojom su došli u prvo vodstvo na utakmici nakon prve četvrtine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chicago je tada izjednačio, ali je Orlando dobio loptu 15.2 sekundi prije kraja. No, loptu je u dodavanju između Jonathona Simmonsa i Shelvina Macka ukrao Zach LaVine koji je zakucao i tako doveo Chicago u vodstvo od dva koša.

Nakon toga je lopta došla do Hezonje koji je pokušao zabiti tricu, ali se lopta odbila od obruča.

Orlando (18-38) je sada 14. momčad Istoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evan Fournier je zabio 22 koša uz pet asistencija za Orlando, dok je Jonathon Simmons dodao 14 koševa i pet asistencija.

Najbolji strijelac Bullsa bio je rookie Lauri Markkanen sa 21 košem, a LaVine je ubacio 18.
Sixersi nisu sinoć zaostajali ni u jednom trenutku utakmice. Šarić je odigrao sjajnu utakmicu, u 32 minute zabio je 24 koša (šut iz igre 8/12, trice 4/6), i upisao četiri skoka i jednu asistenciju.

Ovo je četvrta pobjeda zaredom za Sixerse koji sa 29 pobjeda i 25 poraza zauzimaju sedmo mjesto na Istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TJ McConnell je upisao triple-double sa 10 koševa, 10 skokova i 11 asistencija, a JJ Redick je ubacio 18 koševa.

Kod New Yorka je najbolji bio Michael Beasley koji je utakmicu završio sa 22 koša, dok je Courtney Lee dodao 21.

Phoenix Suns nisu imali šanse protiv Golden State Warriorsa, aktualni prvaci su ih pobijedili kod kuće s visokih 129-83.

Nakon prve četvrtine koja je završena s malom prednosti (25-24), Golden State se počinje odvajati u drugoj. Na poluvremenu je rezultat 62-45, a nakon treće četvrtine 99-71.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stephen Curry je predvodio Warriorse sa 22 koša, čemu je dodao devet skokova i sedam asistencija. Omri Casspi, koji mijenja ozlijeđenog Draymonda Greena, upisao je double-double sa 19 koševa i 10 skokova, dok je Kevin Durant zabio 17 koševa.

Elfried Payton je u svom prvom nastupu za Phoenix zabio 29 koševa, dok je Dragan Bedner u 30 minuta zabio samo tri koša (šut iz igre 1/6, trice 0/4) i upisao tri skoka i jedan blok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.