(VIDEO) NBA: Treći “triple-double” Antetokounmpa, a Harden opet iznad 40 koševa

Foto: fah

Grčki košarkaš Giannis Antetokounmpo ostvario je treći “triple-double” u pobjedi svog Milwaukeeja protiv Brooklyna 129-115. Antetokounmpo je ubilježio 31 koš, te po 10 skokova i asistencija predvodivši Buckse do sedme pobjede u posljednjih osam susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James Harden je treću utakmicu zaredom ubacio barem 40 koševa, a njegovi Rocketsi stigli su do devete pobjede u deset utakmica. Za pobjedu Houstona 108-104 u gostima kod New Orleansa Harden je zabio 41 koš, a Eric Gordon dodao je 21. Najbolji igrač Pelicansa Anthony Davis, koji je dan ranije ubacio 48 koševa, ovaj puta zaustavio se na 22 poena i 11 skokova.

Branitelji naslova Golden State Warriorsi svladali su Portland 115-105, s tim da je “velika trojka” u tu pobjedu ugradila gotovo 70 posto koševa. Klay Thompson zabio je 32, a Stephen Curry i Kevin Durant po 25 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragan Bender opet nije igrao za Phoenix, koji je izgubio od Denvera 118-122. Kod Nuggetsa briljirao je Jamal Murray sa 46 poena, a trice je gađao 9-11. Uz njega istaknuo se i srpski centar Nikola Jokić, koji je ostvario 23 poena, osam skokova i devet asistencija.

Ni Ante Žižić nije igrao, a njegov Cleveland poražen je od Atlante 108-111, dok je Mario Hezonja za New York Knickse odigrao samo četiri i pol minute te je upisao jedan skok u porazu od Utaha 97-129. Jazzere je predvodio francuski centar Rudy Gobert sa 25 koševa i 16 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.