(VIDEO) Pep Guardiola iskreno: Volio bih imati više engleskih nogometaša u momčadi, ali su preskupi

Foto: fah

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola izjavio je u srijedu da bi volio imati više engleskih nogometaša u svojoj momčadi, ali da su preskupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U Engleskoj ima jako puno dobrih igrača i moram reći da sam impresioniran time. Volio bih da ih je više u Manchester Cityju, jer engleski igrači bolje poznaju ligu i to je bolje za klub. No, to je nemoguće jer su preskupi”, kazao je Guardiola, te je izrazio nadu kako će klupska akademija u budućnosti “proizvesti” igrače koji će konkurirati za prvu momčad Cityja.

Ove sezone samo su trojica Engleza dobivala minutažu u Manchester Cityju, Raheem Sterling, John Stones i Fabian Delph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.