(VIDEO) Pojavila se snimka okršaja Armade i BBB-a: Po dolasku policije huligani se razbježali!

Foto: Snimka zaslona

U žestokom sukobu Armade i Bad Blue Boysa uoči zbog snijega odgođene utakmice Rijeke i Dinama, kako smo već pisali, desetak je navijača privedeno te nekoliko ozlijeđeno. Naime, nedaleko od dvorane Mladosti na Trsatu okršaj su imale dvije skupine navijača. Dogodio se to nedaleko jednog kafića, a po dolasku policije huligani su ipak pobjegli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vide pregledniku YouTube pojavila se snimka tučnjave pripadnika dvije navijačke skupine. Na snimci se vide dvije sukobljene strane kako u okršaju koriste i baklje. Prema nekim spekulacijama navodno se radi o tučnjavi koja je bila unaprijed dogovorena.

Naglasimo kako je snimka izuzetno loša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.