(VIDEO) Skandalozna utakmica: Divljanje trenera Vojvodine, srpski navijači uletjeli na teren kad su vidjeli albanske zastave, susret prekinut…

Foto: Snimka zaslona

Nakon što su srpski navijači uletjeli u teren prekinuta je utakmica između Brescije i Vojvodine. Naime, utakmicu su obilježili brojni incidenti, trener Vojvodine zaradio je crveni karton već u prvom dijelu utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A trebala je to biti tek jedna obična pripremna utakmica, odigrana u prijateljskom tonu, no, umjesto toga kaos.

Podsjetimo, nogometaši Vojvodine gostovali su kod talijanske Brescije u Italiji, međutim, utakmica je prekinuta u 50. minuti nakon pravog kaosa i nakon što su u teren uletjeli navijači srpskog kluba, koji su navodno podivljali zbog mahanja albanskim zastavama.

Počelo je mirno, naime, igrači obje momčadi su na teren izašli u majicama na kojima je pisalo ”Mihajlović 11” i ‘‘Forza Siniša”, kako bi pružili podršku srpskom treneru, Siniši Mihajloviću, koji se bori s opakom bolešću. To je ujedno i jedino što vrijedi pohvaliti na utakmici. Sve ostalo je kaos i primitivizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, nakon što su Talijani već poslije 12 minuta poveli sa 2:0  trener Vojvodine Nenad Lalatović nije se slagao s odlukama glavnog suca te je žestoko prigovarao. Amabile Daniel ga je upozorio nekoliko puta, ali kada je vidio da srpski trener ne prestaje s provokacijama dao mu je crveni karton i poslao ga na ”hlađenje.”

Kako se trener Vojvodine s time nije htio složiti nastavio je voditi utakmicu na stari način uz poruku: ‘‘ako ja ne smijem bit u terenu, e pa neće ni moji igrači”.

Svoje je nogometaše odveo u svlačionicu, no nakon pet minuta se smilovao i vratio ih na teren, a on je ipak sjeo na tribine i pratio utakmicu. Kako će UEFA reagirati na ovaj skandal?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak utakmice trajao je pet minuta s obzirom kako su u 50. minuti nepoznati navijači mahali albanskim zastavama, koje, kako znamo, nisu zabranjene. Kad su ih vidjeli navijači Vojvodine odmah su utrčali u teren i ponovno utakmicu prekinuli.

Većih incidenata, srećom, nije bilo te se moglo nastaviti s utakmicom, no, stigli su novi problemi, zvijezda Brescije Mario Balotelli odbio je igrati i glavni sudac nije imao izbora i po četvrti puta, i zadnji, je utakmicu prekinuo i igrače poslao u svlačionicu. Utakmica, ako je tako možemo zvati, je završila  2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.