(VIDEO) Slavko Goluža: ‘Nisam nikada čuo da Španjolci negativno govore o svojim kolegama, a toga je kod nas jako puno’

Foto: snimka zaslona

Bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža gostovao je u podcastu Balkan-Handballa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je što je sa španjolskim trenerima i zašto su toliko popularni te kakva to situacija vlada među trenerima iz Hrvatske i susjedstva.

“Oni se drže skupa. Dolaze u klubove u kojima su sređene situacije, gdje klubovi mogu uzimati igrače samo da trener upre prstom. Mislim da je to dobra šamarčina svima nama. Ja osobno mislim da se mi ne držimo skupa. Nismo jedni uz druge. Jer Španjolci postaju treneri u nekim klubovima bez nekog prijašnjeg iskustva i mislim da tu ne treba dalje ništa reći. Ja nisam nikada čuo da Španjolci negativno govore o svojim kolegama, a toga je kod nas jako, jako puno. Moja poruka nakon ovoga svega što nas je zadesilo, moramo shvatiti da smo jako, jako mali i moramo zato biti puno puno bolji ljudi. Čuvati i držati jedni druge”, kazao je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.